2016. jún 10.

A legjobb meccsnéző helyek

írta: contador96
A legjobb meccsnéző helyek

Nem szeretsz egyedül meccset nézni? Társasági ember vagy? Szeretnél valahova a jó időben kiülni meccset nézni? Akkor most következő írásunkat neked ajánljuk! Bemutatjuk a legjobb meccsnéző helyeket az országban! Országban, ugyanis szerencsére nem csak budapesti illetőségű bloggerekből állunk!

sziget.jpg

arkel és contador96 ajánlata(i): Mivel Budapestről ketten vagyunk, ezért a fővárosból két helyszínt is - kiemelten - figyelmetekbe ajánlunk! Az első számú favoritnak az a helyszín ígérkezik, amiről a különböző hirdetési formáknak köszönhetően kb. kétmillióan értesülhettek már. Oravecz Nóra új könyvén kívül a legtöbb plakát a Margitsziget, elnézést Futball-sziget névre hallgató helyről szól. Az okosok kitalálták, hogy a Margitszigeti Atlétikai Centrum pályájára felépítik az ország legnagyobb, 144 m2-es kivetítőjét, mely előtt 7000 fő fog kényelmesen(?) elférni. Kiegészítő programok: csocsó, teqball, poolball és minden nap a kispályát ki lehet bérelni egy-egy órára. A hivatalos FB-event!

A másik ajánlatunk egy általam jól bejáratott hely, a város szívében, a Szabadság téren található Foci Mozi! Itt szokás szerint két, egymással szemben felállított 36 m2-es kivetítő. Legnagyobb előnye, hogy minden közel van, és remélhetőleg a margitszigeti giga-kivetítő elvisz néhány embert innen, így a nagyobb meccseken is be tud majd mindenki férni a térre. A hivatalos FB-event!

realniku szerint Debrecenben a Nagyerdei Víztoronykert szolgáltatja a legígéretesebb meccsnézéseket, majd éjszakába nyúló bulikat közvetlenül a Loki-Stadion mellett! FB-oldal!

szinva.jpg

"Ha EB és Miskolc, akkor Szinva Terasz!" - állítja hegedusatti! A borsodi megyeszékhely központjában, - értelemszerűen – a Szinva partján felállított kivetítő közvetlenül az Avas lábánál található, így két mérkőzés között még egy rövid túra is beleférhet a kilátóhoz! A hivatalos FB-event!

A dél-alföldi bendzsi98 Szegeden a csongrádi megyeszékhely főterén, a Széchenyi téren felállított kivetítőt ajánlja, ez kb. akkora volumenű helynek néz ki, mind a budapesti Foci Mozi, szóval itt is lesz hangulat bőven!

Mi csak a kivetítők helyeit mutattuk be, nem magát a bárt, kocsmát, pubot, stb. ezért árakat nem írtunk! Főleg mert a legtöbb helyre be lehet vinni hozott "dolgokat"...

Képek forrása: 1., 2.

Szólj hozzá

kivetítő euro2016