2016. aug 26.

Best of E.K.

írta: contador96
Best of E.K.

Négy blogger a nyár legnagyobb sporteseményeiről – már oldalunk mottójából is tudni lehetett, hogy csak a legforróbb évszakra állunk össze, és a hat legnagyobb sporteseményről fogunk írni, vagyis ez most a búcsú pillanata. Íme egy kis best of + elérhetőségeink!
goodbye2.jpg

A hat legnagyobb sportesemény, amiről írtunk:

- Férfi vízilabda FinalSix
- Labdarúgó Európa-bajnokság
- Tenisz, Wimbledon
- Kerékpár, Tour de France
- Forma-1, Magyar-nagydíj
- XXI. NYÁRI OLIMPIA

Blogunk 10 legolvasottabb írásából hat az olimpiáról, három az EB-ről, egy – a legolvasottabb – pedig a Tourról van, melyet az a Benji írt, aki a legtöbb írással rendelkezik a Top10-ben (4). Nikinek három, Atinak kettő, jómagamnak pedig egy írása található a legnépszerűbbek között. A 90 nap alatt összesen 63 486 lapletöltés jött össze, ez naponta kb. 700 látogatót jelent! A valaha volt legerősebb napunk a július 3. volt, mivel ezen a napon raktuk ki a toronymagasan legolvasottabbá váló írásunkat.

goodbye1.jpg

Ennyit az általános összegzésről, most jöjjön egy kicsit személyesebb! Az alábbiakban megtudhatjátok, kiket rejtenek ezek a zseniális blogger nevek, melyek voltak a – saját véleményünk szerint - legjobban sikerült írásaink, valamint hogy milyen platformokon tudtok minket elérni a jövőben!  Referencia.

AZ ARANY NEMZEDÉK!

1) realniku

- Név: Varga Nikolett
- Kor: 20
- Lakóhely: Mezőtúr
- Top 3 sport (felkészültség és kedvelés szerint): vízilabda, F1, síugrás
- Twitter-fiók: @real_niku
- Instagram: @real_niku
- Top3 legolvasottabb írás: Tiszta szívvel küzdeni (RIO, vízilabda – 3636 olvasó), Lányok, emiatt is lesz érdekes Rió (RIO, Top10 pasi – 1790), Az arany generáció – avagy támadnak a belga titánok? (EURO2016 - 1600)
- A két legjobbnak ítélt írás: A siker küszöbén, a Forma-1 árnyékában (F1, tehetségek - 401), „Rióban is égje a tűz!” – pólós főpróba Rióra (RIO, vízilabda - 394)

2) bendzsi98

- Név: Nagy Benjámin
- Kor: 17
- Lakóhely: Hódmezővásárhely
- Top 3 sport (felkészültség és kedvelés szerint): kerékpár, úszás, labdarúgás
- Twitter-fiók: @bendzsi98
- Instagram: @bendzsi98
- Top3 legolvasottabb írás: Út Párizsba – a 103. Tour de France előzetese (TOUR - 8518), Ezt hogy csináltad, Hosszú Katinka? (RIO, úszás -  2208), Alázás várható a parketten, Dream Team módra (RIO, kosárlabda - 1848)
- A két legjobbnak ítélt írás: Út Párizsba – a 103. Tour de France előzetese (TOUR - 8518), Úszásra fel, (v)érmes esélyekkel csobbanhatnak a mieink (RIO, úszás - 97)

3) hegedusatti

- Név: Hegedűs Attila
- Kor: 20
- Lakóhely: Sajóbábony
- Top 3 sport (felkészültség és kedvelés szerint): labdarúgás, technikai sportok (F1, WTCC, MotoGP, Indy Car), tenisz
- Twitter-fiók: @hegedus_atti
- Instagram: @hegatta
- Top3 legolvasottabb írás: Csípjetek meg, álmodok: Csoportelső Magyarország! (EURO - 1858), A hosszú utazás véget ért, büszke magyarok vagyunk és várjuk a folytatást (EURO - 1603), Payet-villanás, shakespeare-i dráma (EURO - 733)
- A két legjobbnak ítélt írás: Csípjetek meg, álmodok: Csoportelső Magyarország! (EURO - 1858), A hosszú utazás véget ért, büszke magyarok vagyunk és várjuk a folytatást (EURO – 1603)

4) contador96

- Név: Szendrei Zoltán
- Kor: 20
- Lakóhely: Budapest
- Top 3 sport (felkészültség és kedvelés szerint): kézilabda, F1, labdarúgás
- Twitter-fiók: @SzendreiZoltan
- Instagram: @zola_the_first
- Top3 legolvasottabb írás: Éremeső a rokonoknál – Helsinki 1952 (RIO, felvezető - 1555), Froome futáa – zaklatott napok a Touron (TOUR - 1338), Tenisztorna a Zika-vírus árnyékában (RIO, tenisz - 1208)
- A két legjobbnak ítélt írás: A múlt kötelez, avagy lesz-e újabb aranyérmünk a páston? (RIO, vívás - 24), Lesz-e trónfosztás kézilabdában? (RIO, kézilabda - 687)

Búcsúzóul pedig szeretném társaim nevében is megköszönni, ha akár csak egyetlen írásunkat is elolvastátok, a Kaland véget ért!

Szólj hozzá

búcsú Forma-1 Olimpia Tour de France Wimbledon Egynyári kaland EURO2016 Rio2016 final six Magyar-nagydíj